100% luxe
Inhoud: 1 Dubai reep weegt 240 gram.
Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter, cacaopoeder, volle MELKpoeder, SOJA-lecithine, natuurlijk vanille aroma, PISTACHENOTEN, PINDA-olie (arachide), TARWEmeel, water.
Maak kennis met onze Dubai reep, een onweerstaanbaar lekkere chocolade traktatie met de nodige luxe! Handgemaakt met liefde en aandacht in onze eigen chocolade keuken, combineert deze bijzondere chocoladereep het beste van drie werelden: romige Callebaut melkchocolade, vers gebrande pistachepasta en een crunchy kunefe twist waar je geen genoeg van krijgt.
Elke reep is een kunstwerkje, opgebouwd uit:
De Dubai reep is dus niet zomaar een chocoladereep. Het een explosie van smaken en texturen die perfect samenkomen: romig, nootachtig, zoet én crunchy.
✔️ Ambachtelijk gemaakt door Bas Boer Noten
✔️ Alleen de beste ingrediënten: pure pistachenoten, premium chocolade
✔️ Unieke smaakbeleving
✔️ Perfect als luxe cadeau of om gewoon om lekker zelf van te genieten
Of je nu een liefhebber bent van pistache, gek bent op chocolade, of gewoon iets bijzonders zoekt: onze Dubai reep is pure verwennerij!
Bas Boer tip: probeer ook eens onze Dubai stroopwafels.
Wil je onze Dubai repen graag zakelijk bestellen? Neem dan contact op via zakelijk@basboernoten.nl en informeer naar de mogelijkheden.
Bevat NOTEN, PINDA, GLUTEN, MELK, SOJA.
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.