Granola granaatappel crunch

Puur & knapperig

Nieuw
OP VOORRAADWerkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
  • Gratis verzending v.a. € 35 (€45 BE/DE)
Waarom Bas Boer Noten?
  • Altijd lekker vers zoals op de markt
  • Al 50 jaar dé notenspecialist
  • De beste kwaliteit voor marktprijzen
Bastian Boer
“Mijn vader begon in 1974 op de markt, deze 50+ jaar ervaring proef je echt terug in onze eerlijke producten!”
Bastian Boer
Eigenaar Bas Boer Noten

Granola granaatappel crunch

  • Puur & biologische granola
  • Uitsluitend gezoet met natuurlijk agavesiroop
  • Met crunchy gevriesdroogde granaatappelpitjes
  • Fris en knapperig
  • Zonder toegevoegde suikers


Inhoud: 300 gram granola + 100 gram granaatappel (gevriesdroogd)

Ingrediënten: HAVERvlokken*, agave siroop*, lijnzaad*, zonnebloempitten*, WALNOTEN*, CASHEWNOTEN*, pompoenpitten*, kaneel*, nootmuskaat. *= van biologische oorsprong. Apart meegeleverd: 100 gram gevriesdroogde granaatappel om zelf te mixen en ze na gebruik nog extra lang knapperig te houden.


Granola met gevriesdroogde granaatappel

Start je dag vol smaak en crunch! Wij zijn dol op granola en de combinatie met gevriesdroogde granaatappel maakt dit ontbijt nog net even iets krokanter. 

Goed om te weten:
De gevriesdroogde granaatappelpitjes worden apart geleverd in een handig hersluibaar potje. Zo blijven ze extra knapperig tot het moment dat jij ze toevoegt aan de yoghurt of kwark. Even mengen, en genieten maar. Geen kleffe stukjes, maar écht verse crunchy gevriesdroogd fruit!


Waarom kiezen voor onze granola met granaatappel?

  • Gevriesdroogde granaatappel apart verpakt – zodat het altijd knapperig blijft
  • Geen toegevoegde suikers of kunstmatige troep – gewoon lekker puur en intens fruitig
  • Rijk aan smaak  – ideaal voor een knapperige smaakvolle boost
  • Snel klaar – alleen even mengen en smullen maar!
  • Ook heerlijk als topping op yoghurt, kwark smoothies of desserts


Allergie informatie

Bevat NOTEN.

Kan mogelijk sporen bevatten van GLUTEN, PINDA'S, SOJA, MELK, SESAM.

Voedingswaarde
Voedingswaarde (per 100 gram)
  • Energie 2076 kJ/ 498 kcal
  • Eiwitten 13 g
  • Koolhydraten 42 g
  • Vezels 11 g
  • waarvan suikers 11 g
  • Vetten 29 g
  • verzadigde vetten 3.4 g
Mineralen
  • Zout 0.02 g
Houdbaarheid

Ongebrande noten

Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.

Gebrande noten

Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.

Chocolade

Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.

Pindakaas & Notenpasta's

Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.

Gedroogd fruit

De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.

Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.

Beoordelingen
Over Bas Boer Noten

De familie Boer weet alles over noten.

Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.

Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.

In de video zie je ons ambachtelijke proces.