Granola crunchy fruit fusion

Zonder toegevoegde suikers

Nieuw
OP VOORRAADWerkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
  • Gratis verzending v.a. € 35 (€45 BE/DE)
Waarom Bas Boer Noten?
  • Altijd lekker vers zoals op de markt
  • Al 50 jaar dé notenspecialist
  • De beste kwaliteit voor marktprijzen
Bastian Boer
“Mijn vader begon in 1974 op de markt, deze 50+ jaar ervaring proef je echt terug in onze eerlijke producten!”
Bastian Boer
Eigenaar Bas Boer Noten

Granola crunchy fruit fusion

  • Biologische pure granola
  • Uitsluitend subtiel gezoet met natuurlijk agavesiroop
  • Met crunchy  blokjes mango & dragonfruit
  • Fruitig, fris, zoet en knapperig
  • Zonder toegevoegde suikers

Ingrediënten: HAVERvlokken*, agave siroop*, lijnzaad*, zonnebloempitten*, WALNOTEN*, CASHEWNOTEN*, pompoenpitten*, kaneel*, nootmuskaat. * Van biologische gecontroleerde teelt.

 Apart meegeleverd: 30 gram gevriesdroogde mango-en dragonfruit fusion mix om zelf te  mengen door de granola en ze na gebruik nog lang knapperig te houden.


Granola met crunchy fruit fusion – tropische mix

Onze granola met Crunchy Fruit Fusion zorft s'ochtends voor een feestje op je ontbijttafel. Denk: zorgvuldig biologische geroosterde havergranen, zaden en noten een vleugje kaneel en biologische agavesiroop – gecombineerd met een explosie van smaak van gevriesdroogde mango en dragonfruit. Fris, fruitig én verrassend krokant. En vooral: niet te zoet!

En het leukste?
De tropische fruit fusionmix wordt apart geleverd in een potje. Zo blijft het gevriesdroogde fruit lekker crunchy tot het moment dat jij het toevoegt. 


Waarom deze granola fusion het proberen waard is:

  • Gevriesdroogde mango & dragonfruit – exotisch, prachtig kleurrijk en vol smaak
  • Crunchy fruit apart verpakt – voor maximale knapperigheid
  • Puur natuur, zonder onnodige toevoegingen
  • Rijk aan smaak
  • Perfect als ontbijt door de kwark, yoghurt of over een smoothie



Allergie informatie

Bevat NOTEN, GLUTEN.

Kan mogelijk sporen bevatten van PINDA'S, SOJA, MELK, SESAM.

Voedingswaarde
Voedingswaarde (per 100 gram)
  • Energie 2076 kJ/ 498 kcal
  • Eiwitten 13 g
  • Koolhydraten 42 g
  • Vezels 11 g
  • waarvan suikers 11 g
  • Vetten 29 g
  • verzadigde vetten 3.4 g
Mineralen
  • Zout 0.02 g
Houdbaarheid

Ongebrande noten

Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.

Gebrande noten

Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.

Chocolade

Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.

Pindakaas & Notenpasta's

Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.

Gedroogd fruit

De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.

Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.

Beoordelingen
Over Bas Boer Noten

De familie Boer weet alles over noten.

Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.

Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.

In de video zie je ons ambachtelijke proces.