Crunchy topping
Ingrediënten: Ui, palmolie, TARWEbloem, zout, water.
Gebakken of gefrituurde uitjes zijn een populaire toevoeging in de keuken. Veel Aziatische gerechten bevatten een toevoeging van deze knapperige stukjes ui. Door de fijn gesneden uitjes door tarwebloem te halen en ze vervolgens te bakken in olie krijgen ze een extra rijke kleur, smaak en krokante bite. Heerlijk over Sate, pindasoep, rijstgerechten of als basis voor een zelfgemaakte seroendeng!
Allergie informatie
Bevat TARWE.
Kan sporen bevatten van NOTEN, PINDA'S, GLUTEN, SESAM.
Seroendeng past uitstekend als topping over nasi, rijst en noedels. Je ziet het in veel Indonesische recepten en is onmisbaar bij een goede sate ayam.
Sluit de seroendeng luchtdicht af in de pot of een Tupperware bakje zodat de crunchy structuur van de mix behouden blijft.
Allergie informatie:
Bevat PINDA'S, UI.
Verpakt in een bedrijf waar ook NOTEN, GLUTEN worden verwerkt.