Ongebrand & ongezouten
Ingrediënten: PISTACHENOTEN
De pistachenoot of pimpernoot is een familielid van de cashewnoot. Pistachenoten komen van origine uit het Midden-Oosten en centraal Azie. Tegenwoordig worden pistachenoten ook in de Verenigde Staten en Europa gekweekt. Pistachenoten worden nadat ze geoogst zijn gesorteerd op dat ze open zijn of dicht zijn. Dichte pistachenoten zijn namelijk niet voldoende gerijpt en niet te openen.
Door onze ervaring kiezen wij graag voor de pistachenoten uit Iran. De smaak van deze pistachenoot komt beter naar voren en er is een echte nasmaak.
Pel de pistachenoten en neem een handje per dag of voeg ze toe aan de yoghurt, salade of een ander gerecht.
Tip: rooster de gepelde pistachenoten 1 minuut in de pan en voeg toe aan een salade! Super lekker!
Probeer nu ook de gepelde pistachenoten!
Bevat NOTEN. Kan sporen bevatten van GLUTEN, PINDA'S en SESAM.