Vers & krokant
Ingrediënten: PINDA'S, Suiker, Raapzaadolie, glansmiddel E414, Glucose siroop, Kleurstof E172.
Wanneer de pinda's in een knapperig suikerlaagje worden gedraaid en daarna goed worden afgesloten smaken ze heerlijk knapperig en zoet. Suikerpinda's zijn lekker als zoete snack en leuk om te trakteren of als zoete bite bij een hartige borrelplank gecombineerd met andere nootjes.
Er zijn diverse soorten gesuikerde pinda's. Zo heb je rode suikerpinda's die door middel van kleurstoffen een extra rode kleur krijgen en dus meer opvallen en je hebt ook de suikerpinda's die alleen warm gedraaid worden in suiker en olie en dus geen kleurstof bevat. Wij kiezen altijd voor de laatste optie!
Bewaartip: wil je de suikerpinda's nog wat langer bewaren en lekker knapperig houden? Doe ze dan na opening in een afgesloten trommel, pot of blik en sluit het deksel goed af. Zo komt er geen onnodige zuurstof bij en blijven de pinda's en het suikerlaagje lekker krokant! Dit geldt overigens voor alle noten die je langer wilt bewaren maar helemaal voor gebrande en geroosterde nootjes.
Bevat PINDA'S. Kan sporen bevatten van GLUTEN, NOTEN en SESAM.