Griekse loaded hummus

10 min
Griekse loaded hummus

Deze heerlijke Greek style loaded hummus is een échte MUST HAVE voor deze zomer! Makkelijk gemaakt en super lekker als dip bij de borrel, als broodbeleg bij de lunch en zelfs als bijgerecht bij het dinner! 

  1. Maak de hummus door alle ingrediënten in een blender te mixen tot één geheel.
  2. Als het moeilijk is om alle stukjes eruit te krijgen, kan je een klein beetje water toevoegen om het mixen iets makkelijker te maken.
  3. Schep de hummus op jouw lievelingsbord en ga verder met de topping.
  4. Meng de olijven, tomaten, komkommers en rode ui met de oregano en olijfolie.
  5. Verdeel dit over de hummus en top af met wat fijngesneden munt en plantaardige feta!



Dit recept is gemaakt door Selina van Keuken Geluk 

Heb je zin in een ander borrel recept? Probeer deze paprika feta dip! 

Dit recept is te vinden in de volgende categorie(ën): Borrel- en tapasrecepten,