Zo maak je de mango kwarktaart!
- Bekleed de bodem van een doorsnee taart springvorm met bakpier.
- Smelt de kokosolie in een pannetje.
- Doe alle ingrediënten voor de bodem in een keukenmachine met messen en voeg al draaiend de kokosolie toe. Laat het geheel mixen tot er een kleverige, niet al te fijne gemalen massa, ontstaat.
- Druk dit mengsel in de taartvorm. Maak dit met de bolle kant van een lepel zo glad mogelijk en zet in de koelkast.
- Doe de mangoblokjes met de limoensap in een pannetje en laat warm worden en pruttelen op een laag vuurtje. Voeg de agar toe en laat nog een paar minuutjes zachtjes pruttelen zodat de agar agar kan binden.
- Doe de kwark samen met het mangomengsel en 2 eetlepels mangopoeder in een blender en blend tot het een mooi egaal geheel is.
- Giet dit over de taart en laat minimaal 6 uur opstijven in de koelkast voor een overheerlijk fris taartje.
- Strooi de cashewnoten naast en/of over het kwarktaartje voor een extra feestelijke presentatie.
Reacties (0)
Laat jouw reactie achter