Koolhydraatarm brood met noten

50 min
Koolhydraatarm brood met noten

Ben je ook zo dol op een lekker stevig boterhammetje maar dan zónder de koolhydraten? Met dit broodrecept, geïnspireerd op het recept van Pascalle Naeskens, maak je gemakkelijk zelf heerlijk koolhydraatarm notenbrood. Neutrale smaak met een lekkere crunchy noten bite! Tjokvol gezonde vetten en eiwitten voor een langer verzadigd gevoel.

Koolhydraatarm noten brood in 6 stappen:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Bekleed de cakevorm met bakpapier.
  3. Meng alle ingrediënten in een kom door elkaar.
  4. Giet het brood beslag de cakevorm.
  5. Zet het brood nu 35 - 40 minuten in de oven.
  6. Even laten afkoelen en beleg naar eigen smaak!

Dit recept is te vinden in de volgende categorie(ën): Ontbijt recepten, Gezonde recepten,