- Verwarm je oven voor op 160 graden.
- Bekleed een vierkante bakvorm met bakpapier.
- Doe de granola in een kom en smelt de kokosolie in een pannetje.
- Voeg nu de kokosolie en andere ingredienten toe aan de granola en meng dit met de lepel goed door elkaar.
- Verdeel nu de granola substantie gelijkmatig over de bakvorm. Als je een kleine vierkante bakvorm gebruikt dan heb je bakpapier 'over' dit kan je dan mooi strak over de granola substantie vouwen en het geheel stevig aanduwen. Gebruik je een grote bakvorm en heb je geen vel over? Leg er dan een nieuw vel bakpapier overheen.
- Haal nu het bakvel aan de bovenkant eraf en maak rechte lijnen zodat je straks makkelijk de granola in repen kan snijden.
- Leg nu het bakpapier over de granole terug en zet de plaat in de oven. Op deze manier worden de granola repen niet zo snel donker!
- Zet nu even in de oven voor 20 minuten en laat afkoelen.
- Voila, heerlijke granola repen die je ook nog in kan vriezen. De komende 2 weken heb jij iedere dag een lekker tussendoortje :)
Pindakaas granola bars
45 min
De lekkerste en gezondste repen maak je natuurlijk lekker zelf! Deze granola repen met pindakaas kan je snel klaarmaken met onze kant-en-klare granola & Bas Boer Pindakaas. Lekker puur en zonder toevoegingen!
Dit recept is te vinden in de volgende categorie(ën): Gezonde recepten,
Pindakaas granola bars
- Verwarm je oven voor op 160 graden.
- Bekleed een vierkante bakvorm met bakpapier.
- Doe de granola in een kom en smelt de kokosolie in een pannetje.
- Voeg nu de kokosolie en andere ingredienten toe aan de granola en meng dit met de lepel goed door elkaar.
- Verdeel nu de granola substantie gelijkmatig over de bakvorm. Als je een kleine vierkante bakvorm gebruikt dan heb je bakpapier 'over' dit kan je dan mooi strak over de granola substantie vouwen en het geheel stevig aanduwen. Gebruik je een grote bakvorm en heb je geen vel over? Leg er dan een nieuw vel bakpapier overheen.
- Haal nu het bakvel aan de bovenkant eraf en maak rechte lijnen zodat je straks makkelijk de granola in repen kan snijden.
- Leg nu het bakpapier over de granole terug en zet de plaat in de oven. Op deze manier worden de granola repen niet zo snel donker!
- Zet nu even in de oven voor 20 minuten en laat afkoelen.
- Voila, heerlijke granola repen die je ook nog in kan vriezen. De komende 2 weken heb jij iedere dag een lekker tussendoortje :)
Reacties (0)
Laat jouw reactie achter