Glutenvrij sorghummeel

  • Glutenvrij
  • Geschikt als vervanger voor tarwemeel in baksels zoals cake, brood, crackers en meer
  • Bron van eiwitten & vitaminen
  • Milde nootachtige smaak


Ingrediënten: sorghum meel. Merk: Peak's


Sorghummeel een gezond en glutenvrij alternatief

Sorghum is een grasachtige graansoort die oorspronkelijk uit Afrika komt. Sorghummeel is vrij van gluten en is een bron van gezonde voedingsstoffen waaronder eiwitten, mineralen als magnesium en ijzer en vitaminen B1 en B6. Hierdoor is sorghummeel een gezond en glutenvrij alternatief om te gebruiken ter vervanging van gluten bevattende meelsoorten.


Sorghummeel gebruiken

Sorghummeel kan je hetzelfde gebruiken als gewoon bloem of meel om lekkere glutenvrije koekjes, brood, pizzadeeg en meer van te maken.

  • Tip: voeg wat psylliumvezel toe als je het deeg wat soepeler wil maken aan het beslag


Bewaaradvies

Sluit na opening de zak weer goed lucht dicht en bewaar op een donkere plek.



Beoordelingen