Stroopwafel cake mix

  • Heerlijke stroopwafelcake kant-en-klare mix
  • Met kleine stukjes stroopwafel 
  • Groot verpakking voor 2 stroopwafel cakes
  • Luchtig en zoet, maar niet té


Bas Boer tip: decoreer met extra stroopwafel chunks  voor een extra feestelijke presentatie. 


Ingrediënten:

suiker, {tarwebloem}, glucosestroop (gedroogd), rijsmiddelen (E450; E500; E334), rijstzetmeel, plantaardige olie en vet (palm; raap), emulgatoren (E475; E471; {E322 [soja]}), zout, moutmix (glucosestroop; gerststroop; moutextract), kruiden en specerijen (kaneel), water, conserveermiddel (E202), {melkpoeder (magere)}, verdikkingsmiddel (E415), {melk (magere, gecondenseerd)}, aroma [{melk}]

Allergie informatie: Bevat tarwe (gluten), melk, soja. Kan sporen van noten, pinda's bevatten.


Stroopwafel cake recept

Voor 600 gram stroopwafelcake gebruik 250 gr boter en 250 gr ei (klein/standaard cake blik = aanbevolen hoeveelheid)

Meng de stroopwafelmix met boter en ei door elkaar tot een glad en iets luchtig beslag.
Vul het cakeblik met 450 gram en laat 60 minuten op 160 graden in de oven staan.
Beoordelingen