Licht gezouten
Ingrediënten: Edamame boontjes (SOJA), zout, rijsmiddel E500.
Edameme bonen zijn geroosterd een krokante en voedzame snack. Deze groene peulen zijn een heerlijke lichte snack maar ook veelzijdig te gebruiken in de keuken!
Geroosterde edammer boontjes, afkomstig van jonge sojabonen, zijn door ze droog te roosteren een knapperige en lichte snack met een subtiele nootachtige smaak. Je kunt ze dus zo uit het vuistje eten maar deze knapperige lekkernij is ook super als topping over salades, soepen en wok-en roerbakgerechten om een extra crunch toe te voegen.
Ben je dol op sushi of een verse powke bol? Dan zijn de licht gezouten edamame bonen ook lekker om te serveren als bijgerecht. Bovendien zijn ze rijk aan eiwitten en een bron van vezels waardoor ze ook een verantwoorde keuze zijn voor de hartige trek wanneer je op zoek bent naar een gezonder alternatief dan chips of zoutjes.
Je kunt de geroosterde edamame bonen na gebruik het beste luchtdicht afsluiten in een pot, trommel of bakje. Zo behouden ze de knapperigheid en kun je ze nog 4-6 maanden lekker houden. Bewaar op een donkere en koele plek.
Bevat SOJA.
Kan sporen bevatten van NOTEN, PINDA'S, GLUTEN.